Wij zijn STARC

Bij STARC geloven we in het nemen van beslissingen op basis van feiten en analyses in plaats van gevoel en business-as-usual. We verrijken het domein van de gebouwde omgeving met data en domeinkennis, zodat onze opdrachtgevers onderbouwde beslissingen kunnen maken en excelleren in wat zij doen.

“Niet meer verzanden in aannames, maar gefundeerde beslissingen maken op basis van concrete cijfers.”

STARC brengt vooruitgang

Veel organisaties in de gebouwde omgeving doen wel ‘iets’ met data. Vanuit technologisch perspectief zijn er mogelijkheden te over. Maar de echte kunst is om data te transformeren tot concrete perspectieven en businesskansen. En om ervoor te zorgen dat datagedreven werken is ingegeven door een breed gedragen vraag of organisatiedoel. Data brengt vooruitgang, geloven we bij STARC. Om vooruit te kijken, realtime afwijkingen te detecteren, geautomatiseerde beslissingen te nemen, operationele processen te verbeteren met actuele inzichten en nog veel meer.

STARC levert de data-oplossingen of de slimme ‘handjes’ die nodig zijn om vooruit te blijven gaan. We bieden de juiste expertises op data, technologisch gebied én de menselijke factor voor succesvolle data-implementaties.

Samen kundig groeien

Met STARC komt datagedreven vooruitgang tot leven.

Samen.

Alleen gaan we het in de wereld niet redden. We geloven in de kracht van samenwerken. Met kennis van zaken en oprechte betrokkenheid gaan we recht op onze doelen af. Eerlijk en transparant communiceren staat hierbij centraal.

Kundig.

Vasthouden aan het bekende is aan ons niet besteed. We vertrouwen op technische kennis en feitelijk oordeel om kundig advies en kwaliteit te leveren. We zijn intrinsiek gemotiveerd om op een intelligente manier impact te maken voor onze opdrachtgevers, collega’s en de samenleving.

Groeien.

We geloven in gestructureerd groeien en de kracht van zelfredzaamheid en zelfsturing. Met durf, vastberadenheid en een open blik op de wereld creëren we waarde voor morgen en de toekomst van onze klanten. Dat maakt ons STARC!

Vertrouw op STARC

Als organisatie wil je kunnen vertrouwen op kwalitatieve data voor het nemen van goed geïnformeerde beslissingen. Onze data professionals helpen organisaties vooruit met het creëren van dataperspectief en gedegen data-oplossingen. Met consultancy en slimme “handjes” op het vlak van data en technologie (of een combinatie daarvan) brengen we datagedreven werken tot leven. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Bij onze aanpak staat de menselijke factor centraal en brengen we alle ketenpartners in de gebouwde omgeving in beweging voor de beste resultaten.

Christiaan van Kouwen – STARC-founder

“Meten is weten. Data analyseren en vertalen naar bruikbare inzichten voor de gebouwde omgeving maakt me enorm enthousiast. Resultaat van werk zien is zelden zo tastbaar. Mooi dat we ons daar met STARC voor mogen inzetten!”

Marc van den Boogaard – STARC-founder

“Een brug is niet alleen een object om van A naar B te gaan. Het helpt bij het overkomen van obstakels, verbetert de stroom en creëert connecties. Ik ben de bruggenbouwer die hier tomeloze energie van krijgt!”

Iris Scholten – Data Analist

“Organisaties die maatschappelijke impact maken verder helpen met datagedreven oplossingen geeft me veel energie. Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien dat op basis van de door mij ontwikkelde data-oplossingen een organisatie écht vooruit kan.”

Erwin van den Berg – Data Scientist/Analist

“Door mijn civieltechnische achtergrond én expertise in geo-informatie, kan ik goed de brug slaan tussen data en de praktische problematiek bij opdrachtgevers. Het is heerlijk om samen te werken met domeinexperts.”

Glenn Viveen – Data Scientist/Analist

“Ik probeer data zo inzichtelijk mogelijk te maken, voor zoveel mogelijk mensen. Met een brede kennisbasis en een sterke achtergrond in zowel analyse als visualisatie zet ik mijzelf in om complexe vraagstukken inzichtelijk te maken.”

Jimmy Gijsel – Data Analist

“Voor mij gaat het vooral om ontwikkeling. STARC voorziet daarin. Ik vind het leuk om vordering in mijzelf en het bedrijf te zien, en vooral in andere collega’s wanneer ik de kans krijg om hen te helpen. De samenwerking met collega’s en opdractgevers geeft mij veel energie!”

Boudewijn van Marwijk – Data Scientist/Analist

“Als data-analist bij STARC krijg ik energie van het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data om zo waardevolle inzichten te genereren voor STARC en zijn klanten. Het is fascinerend om te zien hoe data kan worden omgezet in inzichten en kunnen bijdragen aan betere besluitvorming.”

Jacques Stuart – Business Analist

“Als consultant met ervaring uit verschillende branches kan ik anderen inspireren om activiteiten nog beter en slimmer in te richten. Ik neem stakeholders binnen organisaties graag mee om zelf te ervaren hoe ze met data hun werk en die van hun klanten leuker kunnen maken. Het is prachtig om mijn kennis en kunde hiervoor in te zetten.”

Nouaman Azaaj – Data Analist

“Dataverbanden leggen, complexe datapuzzels oplossen, als er iets is waar ik voldoening uit haal is het wel daar uit. Ik zie het als een prachtige uitdaging om het datapotentieel in de gebouwde omgeving samen met mijn collega’s naar het volgende niveau te brengen. Je merkt echt hoe ieders talenten hier elkaar aanvullen bij projecten. Heel motiverend!”

Jelle Dijkstra – Software Developer

“Ik breng software development en data science samen om data te optimaliseren en tegelijkertijd overzichtelijk weer te geven. Door mijn brede inzetbaarheid en achtergrond heb ik voor veel problemen een oplossing en breng ik ideeën tot leven.”

Sam Kaandorp – Business Analist

“Werken volgens de DevOps-methode in scrumteams heeft een andere dynamiek dan werken met technisch managers en contractmanagers. Doordat ik beide talen spreek, snap ik hoe besluitvorming in een proces werkt en ken ik de belangen van de stakeholders. Dat schakelt makkelijker.”

Diederik van Rijen – Data Scientist/Analist

“Data krijgt pas écht betekenis als je in staat bent de ruwe data te transformeren tot bruikbare informatie en visualisaties. Ik zie het als een mooie uitdaging om de datakwaliteit bij organisaties in de gebouwde omgeving te verbeteren.”

Werk samen met of bij STARC

Samenwerken met of bij STARC, dé gedreven en allround data-expert voor de gebouwde omgeving? STARC is er voor ambitieuze mensen en organisaties die zich non-stop willen ontwikkelen. Die samen met ons actief sturing willen geven aan hun eigen toekomst en successen. Dat zie je sterk terug in de ondernemende en leergierige houding van onze eigen consultants, die een uitgebreid coaching traject volgen om de beste versie van zichzelf te worden. Ook samen kundig groeien met STARC?

Neem contact op
Vragen?

Neem contact op met

Marc van den Boogaard
E: m.vandenboogaard@starc.nl
T: 0625275185

Bel mij terug Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan