Wij zijn STARC

Bij STARC geloven we in het nemen van beslissingen op basis van feiten en trends in plaats van gevoel en business-as-usual. We verrijken het domein van de gebouwde omgeving met cijfers en statistieken, zodat partners en opdrachtgevers datagedreven en onderbouwde beslissingen kunnen maken en excelleren in wat zij doen.

“Niet meer verzanden in aannames, maar gefundeerde beslissingen maken op basis van concrete cijfers.”

Hoogste prefab bouwtoren NL

STARC brengt vooruitgang

We geven betekenis aan data. Data wordt informatie, informatie wordt kennis en kennis geeft voorsprong. We stellen de juiste vragen. Door gehoor te geven aan de werkelijke behoefte van onze opdrachtgevers lopen we voorop. Dat maakt het verschil en levert een waardevol en efficiënt project. Door handen en voeten te geven aan essentiële domeinkennis, de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving is onze aanpak compleet.

Vooruitkijken begint met het achterhalen van behoeften en achtereenvolgens het verzamelen, ontsluiten en interpreteren van de juiste gegevens. We zetten volop in op onderwerpen als digitale transformatie, Omgevingswet, energietransitie, informatiemanagement, GIS-toepassingen en voorspelbaar onderhoud.

Met datagedreven werken is méér te realiseren met minder mensen en minder kosten.

Ons verhaal STARC 3

Samen kundig groeien

Met STARC brengen we een gemeenschappelijke visie en ambitie tot leven.

Samen.

We werken met vertrouwen en respect samen met anderen in een diverse en inclusieve omgeving. Eerlijk en transparant communiceren staat hierbij centraal. Met kennis van zaken en oprechte betrokkenheid voor de wereld om ons heen gaan we recht op onze doelen af.

Kundig.

Vasthouden aan het bekende is aan ons niet besteed. We vertrouwen op technische kennis en feitelijk oordeel om kundig advies en kwaliteit te leveren. We zijn intrinsiek gemotiveerd om op een intelligente manier impact te maken voor onze mensen, opdrachtgevers en de samenleving.

Groeien.

We geloven in gestructureerd groeien en de kracht van zelfsturing. Met durf, vastberadenheid en een open blik op de wereld zijn we van waarde voor onze directe omgeving. Dat maakt ons STARC!

STARC verbindt

We spreken de taal van vastgoedontwikkelaars, aannemers, installateurs, ingenieursbureaus, energiebedrijven, beleidsbepalers (semi)overheden en toeleveranciers in de gebouwde omgeving. Dankzij onze branche overstijgende visie en werkwijze zijn we als geen ander in staat om de projectteams van onze klanten dezelfde taal te laten spreken. We brengen alle betrokkenen in de gebouwde omgeving met data in beweging voor de beste resultaten.

Christiaan van Kouwen – STARC-founder

“Meten is weten. Data analyseren en vertalen naar bruikbare inzichten voor de gebouwde omgeving maakt me enorm enthousiast. Resultaat van werk zien is zelden zo tastbaar. Mooi dat we ons daar met STARC voor mogen inzetten!”

Marc van den Boogaard – STARC-founder

“Een brug is niet alleen een object om van A naar B te gaan. Het helpt bij het overkomen van obstakels, verbetert de stroom en creëert connecties. Ik ben de bruggenbouwer die hier tomeloze energie van krijgt!”

Erwin van den Berg – Data Scientist/Analist

“Door mijn civieltechnische achtergrond én expertise in geo-informatie, kan ik goed de brug slaan tussen data en de praktische problematiek bij opdrachtgevers. Het is heerlijk om samen te werken met domeinexperts.”

Glenn Viveen – Data Scientist/Analist

“Ik probeer data zo inzichtelijk mogelijk te maken, voor zoveel mogelijk mensen. Met een brede kennisbasis en een sterke achtergrond in zowel analyse als visualisatie zet ik mijzelf in om complexe vraagstukken inzichtelijk te maken.”

Jimmy Gijsel – Data analist

“Voor mij gaat het vooral om ontwikkeling. STARC voorziet daarin. Ik vind het leuk om vordering in mijzelf en het bedrijf te zien, en vooral in andere collega’s wanneer ik de kans krijg om hen te helpen. De samenwerking met collega’s en opdractgevers geeft mij veel energie!”

Iris Scholten – Data analist

“Organisaties die maatschappelijke impact maken verder helpen met datagedreven oplossingen geeft me veel energie. Het geeft ontzettend veel voldoening om te zien dat op basis van de door mij ontwikkelde data-oplossingen een organisatie écht vooruit kan.”

Boudewijn van Marwijk – Data Scientist/Analist

“Als data-analist bij STARC krijg ik energie van het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data om zo waardevolle inzichten te genereren voor STARC en zijn klanten. Het is fascinerend om te zien hoe data kan worden omgezet in inzichten en kunnen bijdragen aan betere besluitvorming.”

Jacques Stuart – Business Analist

“Als consultant met ervaring uit verschillende branches kan ik anderen inspireren om activiteiten nog beter en slimmer in te richten. Ik neem stakeholders binnen organisaties graag mee om zelf te ervaren hoe ze met data hun werk en die van hun klanten leuker kunnen maken. Het is prachtig om mijn kennis en kunde hiervoor in te zetten.”

Werk samen met of bij STARC

Samenwerken met of bij STARC, dé gedreven en allround data-expert voor de gebouwde omgeving? STARC is er voor ambitieuze mensen en organisaties die zich non-stop willen ontwikkelen. Die samen met ons actief sturing willen geven aan hun eigen toekomst en successen. Dat zie je sterk terug in de ondernemende en leergierige houding van onze eigen consultants, die een uitgebreid coaching traject volgen om de beste versie van zichzelf te worden. Ook samen kundig groeien met STARC?

Neem contact op
Vragen?

Neem contact op met

Marc van den Boogaard
E: m.vandenboogaard@starc.nl
T: 0625275185

Bel mij terug Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan