Wij zijn STARC

Bij STARC geloven we in het nemen van beslissingen op basis van feiten en trends in plaats van gevoel en business-as-usual. We verrijken het domein van de gebouwde omgeving met cijfers en statistieken, zodat partners en opdrachtgevers datagedreven en onderbouwde beslissingen kunnen maken en excelleren in wat zij doen.

“Niet meer verzanden in aannames, maar gefundeerde beslissingen maken op basis van concrete cijfers.”

Hoogste prefab bouwtoren NL

STARC brengt vooruitgang

We geven betekenis aan data. Data wordt informatie, informatie wordt kennis en kennis geeft voorsprong. We stellen de juiste vragen. Door gehoor te geven aan de werkelijke behoefte van onze opdrachtgevers lopen we voorop. Dat maakt het verschil en levert een waardevol en efficiënt project. Door handen en voeten te geven aan essentiële domeinkennis, de nieuwste ontwikkelingen en wet- en regelgeving is onze aanpak compleet.

Vooruitkijken begint met het achterhalen van behoeften en achtereenvolgens het verzamelen, ontsluiten en interpreteren van de juiste gegevens. We zetten volop in op onderwerpen als digitale transformatie, Omgevingswet, energietransitie, informatiemanagement, GIS-toepassingen en voorspelbaar onderhoud.

Met datagedreven werken is méér te realiseren met minder mensen en minder kosten.

Ons verhaal STARC 3

Samen kundig groeien

Met STARC brengen we een gemeenschappelijke visie en ambitie tot leven.

Samen.

We werken met vertrouwen en respect samen met anderen in een diverse en inclusieve omgeving. Eerlijk en transparant communiceren staat hierbij centraal. Met kennis van zaken en oprechte betrokkenheid voor de wereld om ons heen gaan we recht op onze doelen af.

Kundig.

Vasthouden aan het bekende is aan ons niet besteed. We vertrouwen op technische kennis en feitelijk oordeel om kundig advies en kwaliteit te leveren. We zijn intrinsiek gemotiveerd om op een intelligente manier impact te maken voor onze mensen, opdrachtgevers en de samenleving.

Groeien.

We geloven in gestructureerd groeien en de kracht van zelfsturing. Met durf, vastberadenheid en een open blik op de wereld zijn we van waarde voor onze directe omgeving. Dat maakt ons STARC!

STARC verbindt

We spreken de taal van vastgoedontwikkelaars, aannemers, installateurs, ingenieursbureaus, energiebedrijven, beleidsbepalers (semi)overheden en toeleveranciers in de gebouwde omgeving. Dankzij onze branche overstijgende visie en werkwijze zijn we als geen ander in staat om de projectteams van onze klanten dezelfde taal te laten spreken. We brengen alle betrokkenen in de gebouwde omgeving met data in beweging voor de beste resultaten.

Werk samen met of bij STARC

Samenwerken met of bij STARC, dé gedreven en allround data-expert voor de gebouwde omgeving? STARC is er voor ambitieuze mensen en organisaties die zich non-stop willen ontwikkelen. Die samen met ons actief sturing willen geven aan hun eigen toekomst en successen. Dat zie je sterk terug in de ondernemende en leergierige houding van onze eigen consultants, die een uitgebreid coaching traject volgen om de beste versie van zichzelf te worden. Ook samen kundig groeien met STARC?

Neem contact op
Vragen?

Neem contact op met

Christiaan van Kouwen
E: c.vankouwen@starc.nl
T: 0683510489

Bel mij terug Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Laat dan hier je gegevens achter.

Bel mij terug

"*" geeft vereiste velden aan