Jacques Stuart – Business Developer

‘Ervaren rot’ Jacques is bekend met diverse technologieën, waaronder Digital Twins en GIS-toepassingen. Ook zijn domeinkennis is zeer uitgebreid te noemen met kennis over energienetwerken, tunnels, (ondergrondse) infra, spoor en nog veel meer.

Vooruitgang realiseren met behulp van data

Jacques: “STARC is een vooruitstrevende dataclub met een goed verhaal. De manier waarop STARC projecten in de gebouwde omgeving ondersteunt en aanstuurt, zie je eigenlijk nergens. Ik beschouw het als een prachtige uitdaging om met mijn kennis en kunde klanten bij te staan met betrekking tot actuele datavraagstukken.”

Als team successen boeken

Jacques is in staat om voortvarend situaties en processen te doorgronden, verbeteringen aan te dragen en vervolgens te implementeren. Hij ziet het als zijn persoonlijke missie om de onderlinge verbondenheid te vergroten. Jacques: “Ik denk graag mee met de behoeften en uitgangspunten van de klant. Niet alleen door met rapporten en goed advies het verschil te maken, maar ook door andere disciplines bij de casus te betrekken. Als team successen boeken en van opdrachtgevers horen ‘die club moet je hebben’ is het mooiste compliment wat je maar kunt krijgen.”

Expertisegebieden

  • Domeinen: boven- en ondergrondse infra, bodem, energienetwerk.
  • Data-expertises: asset management, basisregistraties (BAG), Geo Informatie Systemen (GIS), Geodata, Digital Twin toepassingen, Data inwinning en conversie.