Arjan de Bruijn – Business Analist & Architect

Arjan de Bruijn

Met ruim twee decennia aan werk- en projectervaring bij onder meer Capgemini, ProRail, Rijkswaterstaat, Eneco en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten mag parttime mbo-docent Arjan de Bruijn gerust een zwaargewicht genoemd worden

Veel ervaring

Arjan heeft ook ervaring in marktsegmenten buiten de bouw- en de infrasector. Dat stelt hem in staat om met een frisse blik naar zaken te kijken en verfrissende ideeën aan te dragen. In de branches waarin hij actief is geweest is het gebruikelijk om je marktaanbod heel concreet over de bühne te brengen. In Arjans geval uit dat zich onder andere in het geven van workshops. Een aanpak waarbij hij nadrukkelijk stuurt op een teamprestatie.

Het verschil maken

Wanneer Arjan merkt dat hij echt het verschil maakt? “Als je een team of afdeling meekrijgt in je verhaal en je enthousiasme en gedrevenheid ziet om door te pakken. Niet omdat ik het aandraag, maar vanuit intrinsieke motivatie. Omdat zo’n klant weet waar je het over hebt en je oprecht ziet als trusted advisor. Dat is heel veel waard.”

Opdrachtgevers een stap verder brengen

Naast workshops ziet Arjan nog voldoende andere manieren om opdrachtgevers een stap verder te brengen. Hij overziet de samenhang tussen systeemarchitectuur, data, governance en security en zorgt ervoor dat alle gebieden gepaste aandacht krijgen. Ook bij strategisch advies en het uitwerken van roadmaps staat Arjan je graag terzijde.

Expertisegebieden

  • Domeinen: Domein & Solution Architectuur, Energy & Utilities, Vitale Infrastructuur, Tunnel Technische Installaties en meer
  • Data-expertises: Business Analyse, Data en informatiemanagement, Governance, (OT) Security, Asset Management en meer
  • Overig: Coaching en Mediation