Jay Diependaal – Data Analist, Data Engineer & Developer

Jay Diependaal

Python, SQL, PowerBI, Dev Ops, Power Automate, Azure, HTML, CSS, Javascript; het zijn allemaal skills die Jay beheerst. Hij heeft een hoog ambitieniveau en leervermogen.

De bouwsector transformeren

“De mogelijkheid om bij te dragen aan de groei en optimalisatie van de bouwsector door middel van data is iets waar ik me erg mee verwant voel”, aldus Jay. Hij ziet veel potentie voor zijn skills op het gebied van programmeren en data-analyse binnen de bouwsector. Hij gelooft dat zijn ervaring in data-architectuur en software development onze opdrachtgevers veel toegevoegde waarde biedt. Dat Jay statistisch en analytisch onderlegd is, komt hierbij ook goed van pas. Zijn kennis van calculus, lineaire regressiemodellen, statistiek en andere wiskundige concepten helpt hem zeer bij data-analyse en het onderbouwen van automatiseringskeuzes met data. “Zeker wanneer de focus ligt op automatisering is gedetailleerd te werk gaan een must. Dan moeten de keuzes die je maakt onderbouwd worden met data en moet echt alles kloppen.”

Jay vindt het geweldig om bij STARC te pionieren en samen met zijn collega’s de bouwsector te transformeren met slimme automatiseringsoplossingen.

Expertisegebieden

  • Programmeertalen en overige tooling: Python, Java, SQL, PowerBI, Dev Ops, Power Automate, Azure, MS Office, HTML, CSS, Javascript, R