Hoogste prefab bouwtoren NL

De gehele branche sneller en slimmer

Samen digitaal optrekken om je eigen organisatie én de gehele branche slimmer en sneller te maken: dat is de kern van digiGO. De doelen van digiGO:

  • Minstens 1,6% jaarlijkse groei arbeidsproductiviteit in de periode van 2024-2030
  • Minstens 25% reductie van de geschatte jaarlijkse 9 miljard faalkosten uiterlijk in 2030
  • Minstens 60% CO2-reductie in Nederland in 2030
  • Minstens 50% stikstofreductie in de bouw en installatielogistiek uiterlijk in 2030
  • Minstens 50% van de bouw en installatie-economie circulair uiterlijk in 2030
  • Minstens 25% verkorting van doorlooptijd van (ver)bouwprojecten (o.a. in efficiëntere vergunningsverlening) uiterlijk in 2030

Samen met inmiddels meer dan 60 andere organisaties in de gehele keten van de bouwsector onderschrijft STARC deze doelen. We streven ernaar om je bedrijf volledig te digitaliseren en de ketensamenwerking zo naadloos en efficiënt mogelijk te maken. Hiervoor bieden wij strategische ondersteuning en innovatieve oplossingen die helpen bij het realiseren van digitale ambities binnen de bouw.

Digitaliseren doen we samen

Om de digitaliseringsbeweging te versnellen, is het van belang dat beter zichtbaar wordt welke kennis al toegankelijk is en welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van digitalisering.

Voor het realiseren van de gezamenlijke digitaliseringsambities, zijn álle partijen uit de sector nodig. De weg naar een gezamenlijke digitalisering in de bouw is een vorm van co-creatie.

Werk samen met STARC

Klinkt samen digitaal optrekken binnen de keten als muziek in de oren? En geloof je ook dat versneld digitaliseren je innovatiekracht vergroot en zorgt voor betere besluitvormingsprocessen? Ga met ons in gesprek. STARC is graag jouw sparringspartner bij deze missie.

Neem contact op

Kan ik samenwerken met STARC?

STARC ontwikkelt zich dagelijks en wil dat ook blijven doen. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe partners om onszelf te blijven ontwikkelen. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Kan STARC wat het belooft?

Als STARC zijnde zijn we ruim één jaar onderweg. Inmiddels bestaan we uit een team van meer dan 10 gedreven business en dataspecialisten. De meeste collega’s hebben een achtergrond in de gebouwde omgeving en Marc en Christiaan zijn inmiddels opgeteld ruim 34 jaar actief betrokken in de bouwwereld. We hebben alle kennis en kunde in huis om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften en doelstellingen in de gebouwde omgeving.

Hoe maakt STARC het verschil?

Wat ons onderscheidt, is onze verregaande kennis en kunde over de gebouwde omgeving gecombineerd met data(/IT). Daardoor nemen we beslissingen met vertrouwen. We geloven dat datagedreven besluitvorming niet alleen gebaseerd moet zijn op statistieken en analyses, maar ook op een diepgaand begrip van de bedrijfscontext en unieke uitdagingen.